Dé online makelaar voor de regio Utrecht!
%|%%|%

Huis verkopen in Utrecht en omstreken

030 207 4100
info@blissmakelaars.nl

Wanneer u zelf uw huis wilt verkopen in regio Utrecht, biedt Bliss Makelaars een drietal pakketten aan waarmee u zelf het verkoopproces vormgeeft. Door zelf te bepalen welke makelaarsdiensten u afneemt, heeft u bij Bliss Makelaars meer grip op de prijs en het verkoopproces. Op deze manier verkoopt u zelf uw huis, maar kunt u altijd gebruik maken van de expertise van onze ervaren NVM-makelaars.

Wij bieden daarom drie verschillende pakketten aan om uw huis te verkopen: basispakket, comfortpakket en all inclusivepakket

Drie paketten om uw huis te verkopen

Basispakket Actietarief: € 945,-

Wilt u graag zelf de touwtjes in handen hebben bij het verkopen van uw huis? Dan is het basispakket een uitkomst. Wij zorgen ervoor dat uw huis goed wordt geëtaleerd op Funda, terwijl u begeleiding krijgt van een ervaren makelaar en zeer lage makelaarskosten betaalt.

Wat doet u zelf om uw huis te verkopen?

 • Het schrijven van de verkooptekst
 • Het maken van de verkoopfoto’s
 • Het begeleiden van de bezichtigingen

Wat doet Bliss Makelaars?

 • De waardebepaling van uw huis
 • Plaatsing van uw huis op Funda 
 • Het maken van de brochure
 • Aanleveren van potentiële kopers
 • De onderhandelingen
 • De koopakte

Mocht u na het kiezen van uw pakket bepaalde taken toch liever uitbesteden, dan kunt u er te allen tijde voor kiezen om meer diensten af te nemen van Bliss Makelaars. Dit kunt u aangeven in de beveiligde omgeving waar u in kunt loggen. Komt u er niet uit, dan kunt u contact opnemen met ons makelaarskantoor. Lees meer...

030 207 4100 info@blissmakelaars.nl

Toen wij ons huis wilde verkopen, hebben we gekozen voor het comfortpakket. Hierbij hoefde we alleen de bezichtigingen te begeleiden en Bliss Makelaars deed de rest tegen een zeer gunstig tarief. In onze ogen is Bliss een goedkope makelaar, met de service van een normale makelaar.

– Ans (45) en Gerard (46), Maarssen

ComfortpakketActietarief: € 1.250,- (meest gekozen)

Begeleidt u graag zelf de bezichtigingen, maar wilt u alle andere taken graag uitbesteden aan één van onze ervaren makelaars? Dan kiest u voor het comfortpakket. Naast alle diensten uit het basispakket zorgen wij onder andere voor een aantrekkelijke presentatie op Funda, waardoor uw huis een hogere ranking en daardoor tevens meer bezichtigingen krijgt. 

Wat doet u zelf om uw huis te verkopen?

 • U begeleidt de bezichtigingen

Wat doet Bliss Makelaars?

 • Professionele fotografie
 • Het schrijven van een wervende verkooptekst
 • 2D- en 3D-plattegronden
 • Regelmatig een Open Huis organiseren
 • Alle diensten uit het basispakket

Mocht u na het kiezen van uw pakket er toch voor willen kiezen om ook de bezichtigingen te laten begeleiden door één van onze NVM-makelaars, dan kunt u dit aangeven in onze beveiligde online omgeving, waar u in kunt loggen. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met ons makelaarskantoor. Lees meer...

030 207 4100 info@blissmakelaars.nl

Ik wilde graag verhuizen van Driebergen naar Utrecht en had op dat moment tijd genoeg om zelf veel dingen te regelen. Ik heb de makelaar dan ook alleen ingeschakeld voor het online presenteren van de woning en het begeleiden van de bezichtigingen. Zo kon ik zelf mijn huis verkopen en altijd terugvallen op het advies van Bliss Makelaars.

– Bert (34), Driebergen

All-inclusive Actietarief: € 795,- + courtage

Wilt u alle mogelijke middelen inzetten voor het verkopen van uw woning en er zelf geen omkijken naar hebben? Dan kiest u voor het all inclusive pakket. Naast alle diensten uit het basispakket en comfortpakket zorgen wij onder andere voor alle bezichtigingen en nemen wij een woningstylist mee.

Wat doet u?

 • Bij het all inclusive pakket hoeft u als verkoper niets te doen.

Wat doet Bliss Makelaars?

 • Begeleiden van alle bezichtigingen
 • De meest hoge ranking op Funda
 • 360°-fotografie en een virtuele tour
 • Een woningstylist
 • Constante update van de stand van zaken
 • Alle diensten uit het basis- en comfortpakket

Door te kiezen voor één van onze pakketten bespaart u flink op de kosten en betaalt u alleen voor de diensten die u zelf niet wilt of kunt uitvoeren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf de verkoopteksten te schrijven, de bezichtigingen te begeleiden en de verkoopfoto’s te maken. Mocht u geen tijd hebben om dit te doen dan kunt u natuurlijk ook alles uitbesteden aan Bliss Makelaars in Utrecht. 

Wilt u meer informatie over onze pakketten en over onze aanvullende diensten? Neem dan contact op met ons kantoor via onderstaande buttons. Lees meer...

030 207 4100 info@blissmakelaars.nl

Huis verkopen Bliss Makelaars

Huis verkopen samen met een ervaren makelaar in Utrecht

De meeste makelaars in Utrecht bieden een totaalpakket aan waarin zij alles voor u regelen. U heeft dan zelf weinig grip op de verkoop en bent volledig afhankelijk van de inspanningen van uw makelaar.

Wanneer u liever zelf meer grip op de verkoop van uw woning heeft, dan biedt Bliss Makelaars een drietal pakketten aan waar u uit kunt kiezen.

Veelgestelde vragen

Waarom twijfelt u over een makelaar?

Heeft u in het verleden eens een vervelende ervaring gehad met een makelaar? Vraagt u zich af of uw makelaar wel bezig is met uw woning of geeft hij andere woningen meer prioriteit? Bij Bliss Makelaars zorgen we voor een transparante dienstverlening waarbij u zelf beslist wat er gedaan wordt door uw makelaar en waar u zelf voor zorgt. In plaats van duizenden euro’s te betalen, bepaalt u nu zelf het te betalen bedrag door alleen diensten af te nemen die u nodig heeft. 

Wat heeft u precies nodig?

Met de keuze uit drie pakketten kunt u zelf bepalen welke diensten u van de makelaar afneemt en wat u zelf doet om uw huis te verkopen in Utrecht. Wellicht is het voor u al voldoende wanneer u geholpen wordt bij het bepalen van de juiste vraagprijs, het plaatsen van uw woning op Funda en ondersteuning bij het onderhandelen over de verkoopprijs. Op deze manier zijn de belangrijkste zaken voor u geregeld.
Zo kunt u zelf zorgdragen voor het maken van de verkoopfoto’s, het schrijven van de verkoopteksten en het begeleiden van de bezichtigingen. Wanneer u graag uw huis fraaier in beeld wilt brengen en de promotie een boost wilt geven, dan is het te allen tijde mogelijk om extra diensten in te kopen.

Uw huis verkopen: waar moet u beginnen?

Het systeem dat wij hebben ontwikkeld begeleidt u bij uw werkzaamheden. Wanneer u zich aanmeldt komen wij naar u toe om de waarde vast te stellen van het huis dat u wilt verkopen. Vervolgens kunt u via ons systeem alles zelf invoeren. Doordat wij constant met u meekijken, kunt u geen fouten maken of iets vergeten. Het systeem biedt tevens de mogelijkheid om extra diensten af te nemen.
Wilt u bijvoorbeeld toch liever niet zelf de bezichtigingen begeleiden? Dan schakelt u ons hiervoor alsnog in. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werken de verkooppakketten?

U maakt de keuze uit één van de drie pakketten die wij aanbieden. Bij ieder pakket leveren wij de diensten die nodig zijn om uw huis snel en verantwoord te verkopen. Afhankelijk van uw pakketkeuze zijn er een aantal taken die u verzorgt en zijn er diensten die de makelaar uitvoert.

Welke pakketten zijn er?

U kunt kiezen uit:

 

Wilt u graag uw huis verkopen, maar wilt u liever een persoonlijk gesprek waarin wij het één en ander kunnen toelichten? Maak dan een afspraak met onze makelaars of kom langs bij ons kantoor. 

Ons makelaarkantoor

Bliss Makelaars
Poortstraat 49
3572 HC Utrecht
030 - 207 41 00
info@blissmakelaars.nl

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten