Dé online makelaar voor de regio Utrecht!
%|%%|%

Huis verkopen in Houten

Verkopen huis in Houten goedkoper via internetmakelaar

Bespaar op de makelaarscourtage door uw huis te verkopen via Bliss makelaars

Wij als internetmakelaar kunnen veel goedkoper werken dan de traditionele makelaar omdat wij binnen ons basispakket alleen de belangrijke zaken voor u regelen, zoals:
- de waardebepaling
- de presentatie op Funda en www.blissmakelaars.nl
- het benaderen van belangstellenden
- de onderhandelingen
- het opstellen van het koopcontract

U verzorgt zelf:
- de foto’s
- de verkoopteksten
- de bezichtigingen

Bepaal zelf wat Bliss makelaars nog meer voor u doet

U kunt de dienstverlening van Bliss makelaars op ieder moment uitbreiden door aanvullende diensten in te kopen. Zo kunt u extra promotionele activiteiten inzetten, maar bijvoorbeeld ook de makelaar vragen een tweede bezichtiging van een kandidaat-koper te begeleiden.
Kortom: u heeft gedurende het hele verkoopproces zelf de touwtjes in handen.

Goedkope NVM-makelaar met plaatselijke bekendheid in Houten

Woning verkopen via een dure NVM-makelaar? Bliss makelaars: hét alternatief!

Omdat het internet de laatste jaren vele nieuwe mogelijkheden biedt, kan er flink op de kosten bespaard worden. Zo kan het contact tussen u en ons grotendeels via internet plaatsvinden. De belangrijke zaken waar persoonlijke inspanning van de makelaar voor nodig is, leveren wij in ons basispakket.

Wat doet u zelf om uw woning verkocht te krijgen?

Zaken die u als verkoper zelf kunt doen,  worden aan u overgelaten:
- verkoopfoto’s maken
- verkoopteksten schrijven
- bezichtigingen begeleiden

Toch meer aan ons overlaten?

Mocht u twijfelen of u zelf wel zoveel wilt doen? U kunt op ieder moment bepalen wat u alsnog aan ons overlaat. Wij hanteren een lijst van aanvullende diensten waaruit u kunt kiezen. Door op deze manier te werken, besparen wij een heleboel kosten waardoor u ons veel minder betaalt.

030 207 4100 info@blissmakelaars.nl

Woning in Houten wordt verkocht door Bliss makelaars

Nooit meer zelf uw woning in Houten verkopen om makelaarskosten te besparen

Denkt u er over na om uw woning in Houten zelf te verkopen omdat u de courtage van de makelaar te hoog vindt? Kies voor Bliss makelaars, de regionale internetmakelaar met een zéér laag tarief. Doordat wij gebruik maken van online technieken besparen wij voor u duizenden euro’s aan makelaarskosten. Alle noodzakelijke zaken die bij een verkoop komen kijken en waar u een makelaar voor nodig heeft, worden door ons verzorgd binnen ons basispakket.

De leuke dingen verzorgt u zelf, zoals:
- bezichtigen
- foto’s maken
- teksten schrijven

Bij deze Utrechtse internetmakelaar kunt u allerlei aanvullende diensten inkopen die uw woning extra promoten of die uw werkzaamheden tot een minimum beperken. Waarom zelf uw woning in Houten verkopen als het voor weinig geld professioneel ook kan?

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten