Dé online makelaar voor de regio Utrecht!
%|%%|%

Huis verkopen in Nieuwegein

Huis verkopen via een professionele makelaar, zonder hoge makelaarskosten?

Internetmakelaar Bliss Makelaars werkt met een vast laag tarief voor de verkoop van uw huis in Nieuwegein

Over het algemeen worden makelaars duur gevonden. Begrijpelijk, er is al gauw sprake van enkele duizenden euro’s courtage die moet worden afgerekend bij de verkoop van een huis. Bliss makelaars verkoopt uw huis in  Nieuwegein voor een vast laag tarief.

Wij leveren een basispakket aan diensten waarmee uw huis verkocht kan worden. Doordat u de belangrijkste en meest ingewikkelde zaken aan ons overlaat, kunt u met een gerust hart de eenvoudigere verkooptaken op u nemen.

Samenwerken op een manier die bij u past

Gedurende het verkoopproces is er een intensieve samenwerking tussen u en Bliss makelaars. U bepaalt hoe u de samenwerking vorm wilt geven. Wij bieden  een groot pakket aan aanvullende diensten waar u naar uw wens gebruik van kunt maken. Deze diensten beperken uw eigen taken of geven de verkoop een extra stimulans. U bepaalt dus zelf of u veel of weinig aan ons wilt overlaten.

Waarom is de courtage van Bliss makelaars zo laag?

Bliss makelaars: de goedkoopste NVM makelaar met plaatselijke bekendheid in Nieuwegein

U zult zich afvragen waarom Bliss Makelaars zoveel goedkoper kan werken dan de traditionele makelaar. Dit is eenvoudig uit te leggen. Een traditionele makelaar heeft:
- dure medewerkers in dienst om alle woningen te bezichtigen
- een duur pand op een dure locatie

Inmiddels is dit door de komst van het internet een achterhaalde werkwijze. Een goede presentatie van uw woning op internet is véél belangrijker voor de verkoop. Bovendien kunt u heel goed zelf uw woning aan belangstellenden laten zien.

Onze kennis en ervaring zetten wij in voor de verkoop van uw woning

Op het moment dat het belangrijk is dat onze kennis en ervaring wordt ingezet, zijn wij er voor u. De diensten uit ons basispakket leveren wij u tegen het vaste lage tarief van € 1.195,-. Deze dienst is voldoende om op een veilige manier uw woning te verkopen.

030 207 4100 info@blissmakelaars.nl

Woning in Nieuwegein verkopen via Bliss makelaars?

Goedkope NVM makelaar in Nieuwegein met goede plaatselijke bekendheid

Bliss makelaars levert binnen haar basispakket een goedkope dienst die voldoende is om uw woning in Nieuwegein te verkopen. Wij concentreren ons op het 030-gebied om u te garanderen dat wij plaatselijk goed bekend zijn.

Welke dienst de makelaar levert voor de verkoop van uw woning bepaalt u zelf

U kunt de basisdienst uitbreiden met aanvullende diensten, onderverdeeld in:
 - de presentatie van uw woning
 - de promotie van uw woning
 - de verkooptools op Funda
 - de ondersteuning van de makelaar

Zo houdt u de kosten van de makelaar bij de verkoop van uw woning volledig in eigen hand! Klik hier voor een overzicht van onze verkooppakketten en aanvullende diensten.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten