Dé online makelaar voor de regio Utrecht!
%|%%|%

Hypotheken

Woning financieren

Wilt u weten of u uw droomhuis wel kunt financieren? En zo ja, welke hypotheek dan het beste bij u past? Dan zult u alle hypotheken met elkaar moeten gaan vergelijken. Dat kost veel tijd en energie. Bovendien is het de vraag waarop u de aanbiedingen moet vergelijken. Op rente, op rentevaste periode, op voorwaarden of op hypotheekvorm?

Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, werkt Bliss Makelaars samen met een financieel adviseur van SNS Bank. Hij is dagelijks met deze materie bezig en is op de hoogte van alle actuele rentes en regelingen. Daarnaast houdt hij rekening met uw persoonlijke wensen en beschikt hij over systemen om hypotheekproducten met elkaar te vergelijken.

Uw voordeel: 

  • u kiest een hypotheek die bij uw persoonlijke situatie past
  • u weet zeker dat u de meest gunstige hypotheek kiest
  • de consequenties van uw keuze zijn vooraf inzichtelijk
  • u heeft een gesprekspartner die voor uw belangen opkomt

Het intakegesprek is gratis. Tijdens dit gesprek krijgt u inzicht in de stappen die genomen moeten worden om uw hypotheek in orde te maken. U weet na afloop welke rol wij kunnen spelen om u daarbij te helpen en wat de bijbehorende kosten zijn. Wij rekenen voor ons advies een vast bedrag. Deze vergoeding wordt meestal meegefinancierd en verrekend in de maandlasten.

Interesse in een hypotheekgesprek?

Heeft u interesse in de ondersteuning van onze financiële expert? Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken.

Save

Save

Save

Save

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten