Dé online makelaar voor de regio Utrecht!
%|%%|%

Over Bliss Makelaars

Bliss Makelaars te Utrecht is opgericht vanuit de gedachte dat u als verkoper en aankoper zelf moet kunnen bepalen welke makelaarsdiensten u wilt gebruiken. Met Bliss Makelaars als nieuwe makelaar in Utrecht en omstreken heeft u nu de keuze tussen ons als voordelige online makelaar met dienstverlening naar keuze, of de traditionele makelaar waarbij u als verkoper niets hoeft te doen maar wel meer geld kwijt bent.

Wij vinden een transparante dienstverlening met duidelijke prijzen heel belangrijk. Daarom krijgt u wat u kiest, altijd voor een vaste prijs, 24 uur per dag!

030 207 4100 info@blissmakelaars.nl

Huis verkopen

Huis verkopen Utrecht

De makelaars van Bliss zijn aangesloten bij de NVM, hierdoor weet u zeker dat u geen 'kat in de zak' koopt. Onze makelaars kennen de regio en helpen u de juiste verkoopprijs voor uw woning te bepalen.

Voor een duidelijke aanpak hebben we onze dienstverlening opgedeeld in drie pakketten. Per pakket kiest u zelf wat wilt doen en wat wij voor u uit handen nemen. Wilt u ook een huis verkopen in de regio Utrecht? Lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Aankoopmakelaar

De aankoopmakelaars van Bliss kennen de woningmark in de regio Utrecht. We kunnen u hierdoor meer vertellen over de faciliteiten van een buurt en de waarde van diverse woningen.

Onze makelaars helpen mensen dagelijks met de aankoop van huizen en helpen ook u graag aan uw droomhuis. Lees meer over onze aankoopmakelaar.

Verhuurmakelaar

Woningen verhuren

De mogelijkheid om uw woning te verhuren en de huurprijs zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bliss Makelaars heeft veel ervaring met het bemiddelen bij woningverhuur en helpt u hier graag bij. Wij helpen uw woning aan te bieden aan nette, betrouwbare huurders. Lees meer over het verhuren van woningen.

Woningen huren

Bliss Makelaars helpt u graag bij de zoektocht naar een huurwoning. Hiervoor stellen wij allereerst een zoekprofiel op. Deze baseren wij onder andere op het ingevulde zoekformulier. Hiermee voorkomen we dat u onnodig huizen bezichtigd welke niet binnen uw interessegebied vallen. 

Woningaanbod

Op onze website vindt u diverse huur en koopwoningen die aangeboden worden in de regio Utrecht. Of u nou opzoek bent naar een villa of kleine vakantiebungalow. Wij helpen u graag. Bekijk ons woningaanbod.

Bliss Makelaars is een betrouwbare partner voor de (ver)koop en (ver)huur van uw huis en maakt gebruik van een team van makelaars die de woningmarkt in de regio Utrecht goed kent.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten