Dé online makelaar voor de regio Utrecht!
%|%%|%

Waarom kiest u voor Bliss Makelaars?

Bliss verkoopt uw huis beter dan de landelijke internetmakelaars omdat:

Wij binnen een afgebakend gebied werken (Utrecht en omgeving)

Bliss Makelaars is een internetmakelaar die niet landelijk opereert maar zich op een afgebakend gebied rondom Urecht richt. Door onze regionale werkwijze kunnen wij:

 • uw woning persoonlijk komen opnemen;
 • de kwaliteit van uw woonlocatie beter inschatten;
 • beter inschatten hoe uw woning zich verhoudt tot de andere woningen in het aanbod.

U gedurende het hele verkooptraject een vast aanspreekpunt heeft

Wij vinden het heel belangrijk dat u telkens contact heeft met dezelfde makelaar. Wij kunnen u dat garanderen omdat:

 • de makelaar die uw woning heeft opgenomen ook de onderhandelingen verzorgt;
 • u gewoon op ons kantoor in Utrecht terecht kunt;
 • ons woningbestand te overzien blijft door onze regionale werkwijze;
 • de meeste van onze klanten zelf tijd besteden aan de verkoop van hun woning waardoor wij meer tijd hebben voor de klant die een beroep op ons doet.

U gebruik gaat maken van een ver ontwikkelde internettoepassing

Het verkoopproces van uw huis wordt volledig begeleid door een afgeschermd, speciaal voor u ontwikkeld gedeelte van onze website: Mijn Bliss. Hier bent u in staat om:

 • de gegevens van uw woning te beheren;
 • de belangstelling en de bezichtigingen te volgen;
 • alle juridische documenten in te zien en te beoordelen;
 • aanvullende opdrachten aan uw makelaar te verstrekken.

Er de mogelijkheid is ons dienstenpakket naar uw behoefte uit te breiden

Afhankelijk van uw behoefte en vraag heeft u de mogelijkheid meer service en diensten af te nemen. Wij leveren hiervoor twintig aanvullende diensten waar u op het voor u gewenste moment gebruik van kunt maken. Dit biedt u de mogelijkheid onze dienstverlening op maat te maken, maar is slechts beperkt bij andere internetmakelaars.

Bliss Makelaars wint het van de traditionele makelaar omdat:

Wij echt tijd voor u hebben

De traditionele makelaar heeft gemiddeld zo'n 80 woningen te koop staan. Dit zijn aantallen die onmogelijk goed te bedienen zijn. De traditionele makelaar wordt pas betaald op het moment dat hij een woning heeft verkocht. Logisch dat hij het liefst zijn tijd besteedt aan de woningen met de grootste verkoopkans. Bij Bliss Makelaars doen de verkopers een groot deel van de werkzaamheden zelf. Daardoor blijft er voldoende tijd over om de verkopers die onze hulp nodig hebben goed te kunnen bedienen.

Onze courtage circa 75% lager ligt

Waarom betaalt een verkoper met een huis van € 400.000,- dubbel zoveel courtage als een verkoper met een huis van € 200.000,-? Bliss rekent voor iedere verkoper een vast laag bedrag van € 945,-. Dat is gemiddeld ruim 75% minder dan bij de traditionele makelaar. De dienst die daar tegenover staat is vergelijkbaar met dien verstande dat u een deel van de werkzaamheden zelf verzorgt, te weten:

 • het maken van de verkoopfoto's
 • het maken van de verkoopteksten
 • het verzorgen van de bezichtigingen

Onze dienstverlening is zo opgezet dat u van A tot Z begeleid wordt bij uw taken en geen onverantwoorde risico's loopt.

U het verkoopproces in eigen hand heeft

De traditionele makelaar levert een standaarddienst die voor iedere verkoper gelijkwaardig is. Vreemd: zoveel verkopers, zoveel wensen. De ene woning verkoopt zichzelf, bij de andere zijn er allerlei inspanningen nodig om enigszins beweging in de verkoop te krijgen. Bij Bliss start u met het basispakket. Dit pakket bevat voldoende diensten om uw woning goed onder de aandacht te brengen en uw woning zonder risico's te verkopen. Door uw betrokkenheid bij het verkoopproces bent u in staat in te kunnen schatten welke van onze diensten voor u een toegevoegde waarde kunnen hebben. Via Mijn Bliss volgt u het verkoopproces en stuurt u het bij. Uiteraard zijn wij bereid u van advies te dienen.

U bepaalt wat u ons betaalt

U bepaalt wat u de makelaar betaalt! Een slogan die heel letterlijk van toepassing is. Doordat u zelf beslist wat u aan ons overlaat en welke promoties wij voor uw woning mogen inzetten, heeft u ook zelf de kosten in handen. Als uw woning snel verkocht wordt kunt u volstaan met ons basispakket en betaalt u slechts € 945,- courtage. Vindt u het nodig dat uw woning extra gepromoot wordt, dan bepaalt u zelf welke promotie het beste bij u past en hoeveel u daaraan wilt besteden.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten