Dé online makelaar voor de regio Utrecht!

Prijsklasse van/tot

Type woning

Woonplaats

Of zoek op

< terug naar resultaten

Oude Kerkstraat 30, Utrecht

€ 125.000,- k.k.

Beschikbaar

Omschrijving

Oude Kerkstraat 30-1, 3572 TK Utrecht Unieke studio op een geliefde en gewilde locatie in de wijk Wittevrouwen! Deze studio is op een praktische plek gelegen in de wijk. Binnen enkele minuten lopen bevinct u zich bij de verschillende voorzieningen i...

Kenmerken

Soort portiekflat
Bouwjaar 1881
Woonoppervlakte 23 m2
Inhoud 75 m3
lees meer > lees meer >

Oude Kerkstraat 30-1, 3572 TK Utrecht

Unieke studio op een geliefde en gewilde locatie in de wijk Wittevrouwen! Deze studio is op een praktische plek gelegen in de wijk. Binnen enkele minuten lopen bevinct u zich bij de verschillende voorzieningen in de buurt zoals de diverse winkels, gezellige restaurants en het openbaar vervoer. De studio maakt deel uit van een statig herenhuis waarin in 2006 10 studio’s zijn gerealiseerd. Kenmerkend aan deze studio zijn de ligging binnen het complex, namenlijk het souterrain, de 23 m2 woonoppervlak en de karakteristieke details zoals de houtenvloerdelen en de schouw.
Studio 1 ligt aan de voorzijde van het pand. Via de gezamenlijke entre?e bereikt u de studio direct bij binnenkomst. De studio is voorzien van een keuken, vaste inbouwkast en en een zeer ruime berging. Het toilet, de badkamer en de wasmachine/droger, gelegen op de beletage deel je met de andere bewoners.

De buurt
Al het goede wat de stad te bieden heeft ligt om de hoek; met een paar minuten lopen zit u bij de vele openbare voorzieningen. De warme bakker, een uitstekende ijssalon, een kleine supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen en de verse groenteboer vindt u in de nabije omgeving. Tevens kunt u heerlijk vertoeven bij een van de gezellige restaurants in de buurt. Het centrum van Utrecht is op fietsafstand gelegen en parkeren kan voor de deur op de openbare weg.

Woonvereniging
Deze studio maakt deel uit van een woonvereniging. Een woonvereniging is een bijzondere vorm van woningbezit, waarbinnen een aantal mensen zich verenigen. Het lidmaatschap geeft je het recht op het exclusief gebruik van de studio. De woonvereniging zorgt onder andere voor het beheer en het onderhoud van het gebouw. Er is bij de aankoop geen overdrachtsbelasting (2%) verschuldigd en de maandelijkse bijdrage voor de woonvereniging bedraagt € 110,-. Hierin zijn de voorschotten gas, water, elektra, TV, internet, gemeenschappelijke belastingen e.d. begrepen.

Bijzonderheden
• Levendige buurt!;
• Ideale starters woning;
• Goed onderhouden studio;
• Gezonde woonvereniging;
• Diverse uitvalswegen gunstig gelegen ten opzichte van de woning;
• Oplevering in overleg.

Type woning appartement
Soort portiekflat
Bouwjaar 1881
Woonoppervlakte 23 m2
Inhoud 75 m3
Kamers 1 waarvan 1 slaapkamer
Voorzieningen tv kabel
Warm water elekrische boiler eigendom
Combi-ketel Nee
Tuin achtertuin
Garage geen garage
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten