Munt Hypotheken winnaar beste hypotheekverstrekker van 2019

Munt Hypotheken mag zich de beste Nederlandse geldverstrekker van 2019 noemen. Onderzoek van de Nationale Hypotheekbond onder onafhankelijke financiële intermediairs wijst dit uit. Florius en Obvion nemen de plekken twee en drie in en eindigen net als in 2016, 2017 en 2018 in de top drie.

Supertrots! Dank aan alle adviseurs die het vertrouwen in ons hebben uitgesproken. 👍 👏 voor het hele MUNT team en onze partners! En vooral voor alle mensen die voor en met ons werken om elke dag adviseurs en klanten weer blij te maken met het afsluiten of het hebben van een MUNT Hypotheek!

Munt Hypotheken beste geldverstrekker van 2019

Directeur Ellen Hensbergen van Munt Hypotheken is vooral verheugd over dat adviseurs Munt “op dit voetstuk hebben geplaatst. Munt heeft vanaf het begin ontzettend veel geïnvesteerd in de relatie met de adviseur en de klant. We hebben ons altijd ten doel gesteld om de adviseur te ondersteunen en waar mogelijk mee te denken over hoe zij klanten goed kunnen bedienen. Dit is een kwaliteitsprijs en daar zijn wel heel blij mee. Het zijn de inspanningen van alle collega’s die nu worden beloond.”

Munt Hypotheken is door financiële intermediairs uitgeroepen tot de beste Nederlandse geldverstrekker van 2019. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van De Nationale Hypotheekbond onder onafhankelijke intermediairs & hypotheekadviseurs. Grosso modo scoren geldverstrekkers niet best bij het intermediair als het om klantenafhandeling en nazorg gaat.

Beoordeling op tevredenheidsaspecten

De Nederlandse geldverstrekkers zijn door intermediairs beoordeeld op diverse tevredenheidsaspecten zoals beheer, het faciliteren van nazorg, klachtafhandeling, rente- en aflosfaciliteiten, innovatie in producten, dienstverlening en duidelijkheid in communicatie. Munt is door de intermediair vooral geroemd voor het aanvraag- en acceptatieproces, rente- en aflosfaciliteiten en op duidelijkheid in communicatie. ING was in 2018 geldverstrekker van het jaar; die is nu uit de top 3 verdwenen.

De Nationale Hypotheekbond doet jaarlijks onderzoek onder onafhankelijke adviseurs naar de Beste geldverstrekker van Nederland. Een prijs die de Nationale Hypotheekbond in het leven heeft geroepen om aandacht te vestigen op goede dienstverlening en nazorg. Samen met adviseurs proberen we zo geldverstrekkers te stimuleren om de klant nog beter te bedienen.

De Nationale Hypotheekbond geeft jaarlijks de opdracht aan het online marktonderzoeksbureau MWM2 om dit onderzoek uit te voeren. Het onderzoek bevat 14 vragen die we jaarlijks aan onafhankelijke adviseurs voorleggen. Met deze opzet kunnen we over de loop der jaren zien hoe de performance van geldverstrekkers zich ontwikkelt en wat de trends daarin zijn.

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Geen stemmen, wees de eerste!

Plaats een reactie