Nieuwbouw Breda: Inloopavond nieuwe woningen in Moleneind West

Van mei tot september 2019 heeft de gemeente samen met ontwikkelaars Van Agtmaal, Maas-Jacobs en de eigenaren van de gronden gekeken naar de mogelijkheden om snel nieuwe woningen te bouwen in Moleneind West. Op basis van de resultaten van deze gesprekken heeft het college op 22 oktober besloten om in Moleneind West nieuwe woningen te bouwen.

Inloopavond nieuwbouw Breda op 8 januari 2020

Op 8 januari van 19.00 tot 20.30 uur is er een inloopavond in gemeenschapshuis Poelewei, Monseigneur de Vetstraat 2 in Breda. Tijdens de avond geeft de gemeente uitleg over de plannen en kunnen belangstellenden vragen stellen en meedenken over de invullen van de openbare ruimte. De gemeente verzamelt alle ideeën en neemt deze – als dit mogelijk is – mee in de plannen.

Plannen Moleneind West

In heel Breda kijkt de gemeente naar mogelijkheden om snel woningen te realiseren. In Moleneind West is het mogelijk om voor 2022 nieuwe woningen te bouwen. Deze woningen dragen bij aan de woonopgave van 6000 nieuwe woningen in Breda. Op dit moment is nog niet bekend wat voor soort woningen en het aantal woningen dat hier gebouwd kan worden.

Moleneind West is gesplitst in 2 delen, deelgebied oost en deelgebied west. In deelgebied oost (Fase 1 en 2) is het mogelijk om voor 2022 woningen te realiseren. In deelgebied west (fase 3 en 4) kunnen voorlopig geen woningen worden gebouwd. De ontwikkeling van woningen hangt hier af van de aanwezige bedrijven.

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Geen stemmen, wees de eerste!

Plaats een reactie