Centraal Beheer en Woonfonds van Achmea geven klanten hypotheek uitstel van betaling

Klanten van Achmea Bank die door de coronacrisis hun hypotheeklasten niet meer kunnen betalen, kunnen gebruikmaken van uitstel van betaling tot 3 maanden. Dit geldt voor klanten van Achmea Bank met een hypotheek van Centraal Beheer en Woonfonds.

Door dit uitstel hoeven klanten tijdelijk geen rente en aflossing te betalen. Door de betalingen naar een later tijdstip te verplaatsen is de kans groter dat klanten in hun woning kunnen blijven wonen. Dit is een van de oplossingen die Achmea Bank biedt aan hypotheekklanten met financiële problemen. We bekijken van klant tot klant wat voor hem/haar de beste oplossing is.

Pierre Huurman, directievoorzitter Achmea Bank: “We krijgen momenteel veel vragen van klanten die zich zorgen maken over hun hypotheeklasten. Vooral van zelfstandig ondernemers die direct de financiële gevolgen merken van de coronacrisis. Wij gaan altijd in gesprek om te bekijken wat de meest passende oplossing is. Het gaat hierbij altijd om maatwerk, waarbij de situatie van de klant ons uitgangspunt is. Door deze maatregel bieden we tijdelijke financiële ruimte om deze moeilijke periode te overbruggen.”

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen, wees de eerste!

Plaats een reactie